[Spisi koji se odnose na izradbu slike velikog župana Stjepana Kovačevića]. - Bukovac, Vlaho (1896)
Imenik s popisom davatelja i iznosom koji su darovali (14 listova), 3 priznanice Vlahe Bukovca za primljene novčane iznose (5 listova) i račun ukupnih troškova (2 lista)
1896. - 1897
Papir
Razl. vel.
14, 5, 2 lista
Lat. kurziva, pisalo više ruku
Slobodni dvolisti i listovi u papirnom omotu
Keywords: Povijesni izvori -- Hrvatska -- Rukopis