[Spisi koji se odnose na izradbu slike velikog župana Stjepana Kovačevića] - Bukovac, Vlaho (1896)
Imenik s popisom davatelja i iznosom koji su darovali (14 listova), 3 priznanice Vlahe Bukovca za primljene novčane iznose (5 listova) i račun ukupnih troškova (2 lista)