Međunarodni dan muzeja, 18.05.2009. = International Museum Day : Muzeji i turizam = Museums and Tourism = Museen und Tourismus - Ljubičić, Boris (Zagreb : Muzejsko dokumentacioni centar : ICOM, 2009)
Detalj skulpture Apoksiomena i more, obasjani zalazećim suncem
Keywords: Offset