[Dom kulture Korčula] : [katalozi izložbi]. (Korčula : Dom kulture Korčula, 2014)
Sadrži kataloge izložbi.
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.
Keywords: Dom kulture Korčula; Katalog izložbe