Zeleni list (Zagreb : Ured zastupnika u Europskom parlamentu Davora Škrleca, 2014)
Mjesečnik koji donosi novosti iz europskih institucija i drugih relevantnih izvora.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema 2018,br.45 ; zadnji opis prema 2019,br.50 dana: 18.9.2020.
Keywords: Političke institucije -- Serijske publikacije