Postojanost - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su dva muškarca. Jedan jaše konja, a drugi stoji kraj njih su rukama u džepovima.
Signature nema; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom; d.g. ugao lista olovkom: 61.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Tuš