Notiziario archeologico (1928) - Degrassi, Attilio ([S. l.] : [s. n.], 1928)
Arheološke vijesti iz 1928. godine.
P. o.: Atti e Memorie della Società Istriana di Archeologia e Storia patria ; vol. 40, fasc. 2, 1928.
Keywords: Arheološka istraživanja -- Istra; Istra -- Starine