Notiziario archeologico (1926) - Degrassi, Attilio ([S. l.] : [s. n.], 1927)
Arheološke vijesti iz 1926. godine.
P. o.: Atti e Memorie della Società Istriana di Archeologia e Storia patria ; vol. 38, fasc. 2, 1926.
Keywords: Arheološka istraživanja -- Istra; Istra -- Starine