DIEM (Dubrovnik : University of Dubrovnik, Department od Economics and Business Economic, 2014)
Zbornik radova u kojem su prikazani rezultati istraživanja iz područja ekonomije i poslovne ekonomije s naglaskom na inovacije, liderstvo i poduzetništvo.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://www.unidu.hr/odjeli.php?idizbornik=859.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis građe prema vol.4,no.1(2019) ; zadnji opis prema vol.[7],no.1(2022) dana: 7.2.2022.
Keywords: Ekonomika poduzeća -- Serijske publikacije