Kulturno umjetničko društvo Belec (Belec : Kulturno umjetničko društvo Belec, 2014)
Web stranice društva koje čuva i njeguje kulturnu baštinu belečkog kraja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.kud-belec.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.10.2014. ; zadnji opis prema verziji dana: 7.7.2022.)
Glavni urednik: Nikola Kadoić --> Obrazac za prijavu mrežne publikacije