1941. u Hrvatskoj : izložba knjiga i dokumenata - Pal, Alfred; Pomykalo, Ferdo (Nacionalna i sveučilišna biblioteka u Zagrebu, Arhiv Hrvatske, 1981)
U snažnom kontrastu boja, prikaz stisnute šake narančastim i crvenim tonovima na crnoj podlozi