Oktobar - Murtić, Edo (1944)
Stilizirani prikaz grada i svjetine.
Signature nema; g.d. temperom, slabo vidljivo: 1917 // 1944; dno prikaza temperom: OKTOBAR
Podaci o autoru preuzeti iz - Snježana Pavičić: ''Hrvatski politički plakat 1940-1950...''
Skica za plakat.
Nekoliko sličnih skica čuva se u Hrvatskom povijesnom muzeju.
Keywords: Tuš; Tempere