Inženjerstvo okoliša Environmental engineering : scientific and professional journal in the area of environmental engineering (Varaždin : Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2014)
Znanstveno-stručni časopis objavljuje radove iz područja inženjerstva okoliša koje uključuje područja tehničke zaštite okoliša, geoinženjerstva i upravljanja vodnim resursima.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://www.gfv.unizg.hr/hr/journalio.html.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.1,no.1(2014) glavi urednik: Vladimir Patrčević; od god.2,no.1(2015): Stjepan Strelec; od vol.6(2019): Nikola Sakač; od vol.8,no.1/2(2021): Aleksandra Anić Vučinić.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.6,br.2(2019) ; zadnji opis prema god.8,no.1/2(2021) dana: 11.3.2022.
Keywords: Inženjerska geologija -- Serijske publikacije; Zaštita okoliša -- Serijske publikacije