Iaycze - Harrewijn, Jacobus ([S. l. : s. n., 1690)
Lijevo dolje, u prvom planu prikaza, nalaze se četvorica muškaraca, dok je u pozadini prikazan grad utvrđen zidinama te vodenim šancima.
Signatura otisnuta l.d. na prikazu: I. Harrewijn fecit.; u sredini uz gornji rub prikaza otisnuto: IAYCZA; u sredini ispod prikaza otisnuto: IAYCZA in Bosnia.
Literatura: Thieme/Becker sv.16, str.55-57.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Jajce -- Grafike -- 17. st; Bakrorezi