Znanost blog ([S. l.] : Znanost blog, 2013)
Portal s temama iz raznih područja znanosti radi njenog boljeg razumijevanja i važnosti u okviru današnjeg društva.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.6.2014.; zadnji opis prema verziji dana: 2.3.2021.)
Keywords: Znanost -- Blogovi