[Stupanje ] - Bourek, Zlatko ([Ajdovščina], 1956)
Gola žena, duga nosa, i vojnik sa isukanom sabljom, stupaju. Iz rupa u zemlji po kojoj koračaju izviruju spolovila. Pozadina prikazana tamnom plohom.
Sredina dolje ispod prikaza na podlozi monogram olovkom: BZ
Naslov dao katalogizator.
Literatura: Bourek, Zlatko. Zlatko Bourek: Vojnički dnevnik/1956. : Kabinet grafike HAZU, Zagreb, 2. - 30. lisopada 2012. / [predgovor Tonko Maroević ; Kabinet grafike, 2012.
Podaci o dataciji crteža iz navedene literature.
Crtež nalijepljen na papirnu podlogu za koju se drži gornjim rubom. Navedena podloga nalijepljena je na dodatnu podlogu od paus papira za koju prijanja svojim gornjim rubom.
Digitalna reprodukcija
Keywords: Olovka; Flomaster