Hrvatski kvalifikacijski okvir (Hrvatski kvalifikacijski okvir, 2013)
Web stranice o reformskom instrumentu kojim se uređuje cjelokupni sustav kvalifikacija na svim obrazovnim razinama u Republici Hrvatskoj.