Zeelena.com.hr blog o sređivanju energetski efikasne kuće. (Kutina : Udruga Energo Panona, 2012)
Blog vezan za promicanje energetske efikasnosti, uštede energije te obnovljivih izvora energije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.5.2014.)
Keywords: Energetski učinkovite zgrade -- Blogovi; Obnovljivi izvori energije -- Blogovi