[Staklari] - Vrlić, Anton ([Zagreb, 1990)
Na bijeloj podlozi papira kružna forma crvenih i ružičastih tonova.
Signatura l. d.: A VRLIĆ // 2012.
Naslov dao autor.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Gvaševi; Tuš