[Zgarište II] - Vrlić, Anton ([Zagreb, 1993)
Koloristička kompozicija kojom dominira crna boja, sačinjena od više slojeva papira, isprva lijepljenih, zatim kidanih.
Signatura l. d. tušem: VRLIĆ // 93
Izvornik digitaliziran
Keywords: Kolaži