Festival mediteranskog filma Split (Split : FMFS, 2012)
Web stranice festivala koji prikazuje filmove s područja Mediterana.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz datoteke Kontakt (opis građe dana: 15.4.2014.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Festival mediteranskog filma Split; Filmski festivali -- Split