[Kazalište u Zagrebu] : [Kazališne predstave 1900. - 1905.] (Kr. zemaljska tiskara, 1900)
Od komada hrvatskih autora izvođeni su: 1) Proljetno jutro Milana Ogrizovića (25. 4. 1903.), 2) Suton Ive Vojnovića (29. 4. 1903.), 3) Nevjerojatan događaj ; Časak žalosti --> komadi Milana Šenoe, 4) Ljetno podne Milana Ogrizovića (3. 5. 1904.), 5) Teuta Dimitrija Demetra (23. 5. 1904.), 6) Gundulićev san --> slika Ive Vojnovića (17. 1. 1905.), 7) Dubravka Ivana Gundulića (17. 1. 1905.), 8) Propast kraljeva hrvatske krvi Marije Kumičić i Milana Ogrizovića (26. 2. 1905.), 9) Evica Gubčeva Marije Jurić Zagorke (18. 3. 1905.) i 10. opera Porin Vatroslava Lisinskog (23. 12. 1900.)