Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest (Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest, 2017)
Web-stranice udruge stručnjaka i osoba uključenih u promicanje, razvitak i unaprjeđenje skrbi o osobama oboljelima od Alzheimerove bolesti i drugih demencija.