Liječnički vjesnik glasilo Hrvatskog liječničkog zbora - Hrvatski liječnički zbor (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski liječnički zbor, 2008)
Časopis objavljuje uvodnike, stručne i znanstvene radove, preglede, prikaze bolesnika, lijekova i metoda, preliminarna znanstvena i stručna priopćenja, osvrte, pisma uredništvu i prikaze knjiga.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis dana: 6.9.2019.
Keywords: Medicina -- Serijske publikacije