Izložba francuske grafike XVII. i XVIII. vijeka : Sous les auspices de l'association francaise d'expansion et d'exchanges artistiques. (Zagreb : Zaklada tiskare Narodnih novina u Zagrebu, 1926)
U središtu plakata reprodukcija grafike Robert de Launey le jeune, po crtežu Moreau Jean le jeune. Crvenim slovima istaknuti naslov izložbe uz gornji rub plakata, a mjesto održavanja izložbe uz donji rub plakata
Izložba je održana od 20. ožujka do 10. travnja 1926. g. u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu
Izvornik digitaliziran
Keywords: Izložbeni plakati