Studentski.hr (Zagreb : Udruga Studentski informativni kutak, 2013)
Portal s informacijama o institucijama, projektima i materijalima namijenjen studentima.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://studentski.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 31.10.2013. ; zadnji opis prema verziji dana: 6.11.2020.)
Ranije urednik: Kate Vladislavić.
Keywords: Studenti -- Hrvatska