Poučak časopis za metodiku i nastavu matematike (Zagreb : Hrvatsko matematičko društvo, 2013)
Časopis za metodiku i nastavu matematike.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.17,br.68(2016) glavni urednik: Goran Trupčević.
Opis prema vol.17,no.68(2016) dana: 135.5.2019. ; zadnji opis prema vol.19,no.74(2018).
Keywords: Matematika -- Nastava i učenje -- Serijske publikacije