Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu - Pravni fakultet (Zagreb) (Zagreb : Pravni fakultet u Zagrebu, 2006)
Časopis za pravne i društvene znanosti.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.56(2006) urednik: Dubravka Hrabar; od god.62(2012): Marko Petrak
Opis prema vol.67,br.5(2017)
Keywords: Pravo -- Serijske publikacije