Agroeconomia Croatica : časopis Hrvatskog agroekonomskog društva (Hrvatsko agroekonomsko društvo = Croatian Society of Agricultural Economists, 2012)
Časopis koji objavljuje radove iz agrarne ekonomike i ruralne sociologije.