Slovo časopis Staroslavenskoga instituta u Zagrebu - Staroslavenski institut (Zagreb) (Zagreb : Staroslavenski institut, 2006)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne članke iz paleoslavistike, posebno iz područja hrvatskog crkvenoslavenskog jezika, hrvatske srednjovjekovne književnosti i hrvatske glagoljaške baštine.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Ranije glavna i odgovoran urendica: Marica Čunčić; od sv.68(2018) glavna urednica: Vida Vukoja.
Opis prema sv.70(2020) ; zadnji opis prema sv.72(2022) dana: 6.2.2023.
Keywords: Staroslavenski jezik -- Serijske publikacije; Glagoljska književnost -- Serijske publikacije; Staroslavenska književnost -- Serijske publikacije