Periodicum biologorum an interdisciplinary international journal of the Societas Scientarium Naturalium Croatica established 1885 (Zagreb : Croatian Society for Natural Sciences : Ruđer Bošković Institute : LASERplus : Croatian Academy of Sciences and Arts, 2008)
Međunarodni interdisciplinarni časopis koji donosi radove s područja biologije i biomedicine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Opis prema vol.120,no.2/3(2018) ; zadnji opis prema vol.121/122,no.3/4(2020) dana: 29.10.2021.
Keywords: Biologija -- Serijske publikacije; Biomedicina -- Serijske publikacije