Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske : Republika Hrvatska (Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, 2013)
Web-stranice središnjeg tijela državne uprave nadležnog za područje odnosa između Republike Hrvatske i Hrvata izvan Republike Hrvatske.