Kulturna baština časopis za pitanja prošlosti splitskoga područja (Split : Društvo prijatelja kulturne baštine, 2011)
Godišnjak donosi članke iz opće prošlosti Splita i njegova okruženja, arhitekture, urbanizma, arheologije, zaštite spomenika, likovne i glazbene umjetnosti, književnosti te vijesti o djelovanju Društva i njegovih eminentnih članova.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
God.1(1973) urednik: Josip Morpurgo; od god.2(1974): Leo Ivanda; od god.6(1979): Ante Sapunar; od god.14,sv.19(1989): Stanko Piplović; od god.17,sv.22/23(1993)-god.20,sv.28/29(1997): Gordana Sladoljev.
Do 2011. tekst i na tal. jeziku.
Opis prema sv.42/43(2017) dana: 26.4.2019.
Keywords: Kulturna baština -- Split -- Serijske publikacije; Split -- Kulturna povijest -- Serijske publikacije