Praktični menadžment stručno-znanstveni časopis za teoriju i praksu menadžmenta = Practical management : journal of management in theory and practice (Virovitica : Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, 2013)
Časopis obuhvaća teme iz područja ekonomske teorije i prakse, poglavito one koje se bave problematikom razumijevanja suvremenih menadžerskih procesa.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na : http://www.vsmti.hr/hr/izdavaka-djelatnost/asopis-praktini-menadment/o-asopisu.html ; https://vsmti.hr/izdavastvo/casopis/o-casopisu
Vol.8,br.1(2017) glavni urednik: Oliver Jukić
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Keywords: Menadžment -- Serijske publikacije