Engineering review - Tehnički fakultet (Rijeka); Građevinski fakultet (Rijeka) (Rijeka : Faculty of Engineering, University of Rijeka, 2008)
Časopis objavljuje radove iz područja strojarstva, brodogradnje i pomorstva, elektrotehnike, računalnih znanosti, građevinarstva i sl.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice.
Od vol.31,no.2(2011) glavni urednik: Josip Brnić; od vol.41,no.1(2021) glavni urednici: Marina Franulović, Domagoj Lanc.
Opis građe prema vol.40,no.3(2020) ; zadnji opis prema vol.42,no.2(2022) dana: 6.2.2023.
Keywords: Strojarstvo -- Serijske publikacije; Brodogradnja -- Serijske publikacije; Elektrotehnika -- Serijske publikacije; Građevinarstvo -- Serijske publikacije