[Le Petit Berger] - Corot, Jean-Baptiste-Camille; Sagot-Le Garrec ([Pariz : Sagot-Le Garrec, 1921)
Pastoralna scena. U donjem desnom uglu, svirač frule ispod stijene i vitkog, visokog drveta. U pozadini, lijevo i u sredini, tri životinje. Uokolo drveće.
Signature nema.
Naslov i datum preuzeti iz literature.
Novotisak s ploče nastale 1855.
Literatura: Thieme/Becker, sv.7, str. 449.
Izvornik digitliziran
Keywords: Cliché verre