Socijalna ekologija časopis za ekološku misao i sociologijska istraživanja okoline = [journal for environmental thought and sociological research = Zeitschrift für Umweltgedanken und soziologische Forschung] (Zagreb : Hrvatsko sociološko društvo : Zavod za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta, 2007)
Časopis objavljuje teorijske, istraživačke i metodologijske radove s područja socijalne ekologije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.1(1992) urednik Ivan Cifrić; od vol.22(2013): Krešimir Kufrin; od vol.25(2016): Tijana Trako Poljak
Opis prema vol.25,no.3(2016) dana: 25.4.2019. ; zadnji opis prema vol.28,no.1(2019).
Keywords: Socijalna ekologija -- Serijske publikacije