Thu recht, lass es Gott walten : Orvieto in Hetruria - Merian, Matthaeus, st.; Meisner, Daniel; Kieser, Eberhard ([Frankfurt : Daniel Meisner, 1625)
U prvom planu prikazan je čovjek okružen lavovima, dok je u pozadini prikazan grad Orvieto.
Signature nema; iznad prikaza otisnuto: Thu recht, lass es Gott walten.; g.d. ugao otisnuto: C97; g.s. na prikazu otisnuto: Orvieto. in Hetruria.; ispod prikaza otisnuto: Fac, quæcunq bene, juxta jussa Jehovæ: et committe tuo cuncta regenda Deo.; ispod otisnuto: Thu recht, lass...gwislich nicht verlassen.
Tekst na njem. i lat. jeziku.
Grafika zalijepljena na podlogu.
Grafika objavljena u: Meisner, Daniel. Thesaurus Philopoliticus. Frankfurt : Eberhard Kieser, 1623-1632.
Literatura: Thieme/Becker sv. 24, str. 413-414; Hollstein. German engravings, etchings and woodcuts, sv. 26A., str. 177.
Podaci preuzeti iz navedene literature.
Keywords: Bakropisi