Fantastic Zagreb (Zagreb : Fantastic Zagreb film festival, 2013)
Web-stranice festivala žanrovskog fantastičnog filma.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.fantastic-zagreb.com/ ; https://2020.fantastic-zagreb.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.6.2013. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.7.2020.)
Keywords: Filmski festivali -- Zagreb; Fantastični film -- Festivali