Upisi.hr (Zagreb : Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta : Carnet, 2013)
Web stranice s informacijama o postupcima prijava i upisa u srednje škole.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.6.2013.)
Keywords: Srednje škole -- Hrvatska -- Upis