Dva srca - Šutej, Miroslav (1988)
Kolaž u obliku dva spojena srca od papira intenzivno crvene boje i raznobojnih cvijetića i alu folije nalijepljenih na kartonsku podlogu.
Signature nema.
Predložak za licitar.
Digitalna reprodukcija
Keywords: kolaž