Diacovensia teološki prilozi (Đakovo : Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009)
Časopis objavljuje ponajprije radove iz područja teologije i filozofije, ali i iz područja ostalih znanosti koje se također bave religioznom tematikom.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.1(1993) urednik: Nikola Dogan; od god.4(1996): Andrija Šuljak; god.6(1998): Vladimir Dugalić; god.7(1999): Nikola Dogan; od god.8(2000): Vladimir Dugalić; od god.15,br.2=20(2007): Ivica Raguž; od god.24,br.3(2016): Šimo Šokčević.
Ne izlazi 2000-2001.
Opis prema vol.25,no.4(2017) dana: 24.4.2019. ; zadnji opis prema vol.28,no.4(2020)
Keywords: Teologija -- Katolička crkva -- Serijske publikacije