Diacovensia : teološki prilozi (Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009)
Časopis objavljuje ponajprije radove iz područja teologije i filozofije, ali i iz područja ostalih znanosti koje se također bave religioznom tematikom.