[Istra, Trst, Primorje i grad Zadar 1768. - 1935.]. [Grad Zadar u vrijeme talijanske okupacije 1919. - 1935.] : [Brzojavi, cjenici, govori, izborne liste, letci, pozivi, proglasi, programi, telegrami i uredbe]. - Tipografia E. de Schoenfeld (Zara); Tipografia Spiridione Artale (Zara) ([Zara] : Tipografia Artale : Tipografia E. de Schönfeld, 1919)
Zbirka okuplja raznovrsnu građu iz vremena talijanske okupacije u Zadru i obuhvaća razdoblje 1919. - 1935.
Podatci o impresumima preuzeti s predložaka koji imaju impresum
Dokumenti na talijanskom jeziku
Keywords: Zadar -- Javna uprava -- Povijest