Die Neritodonta Dalmatiens und Slavoniens nebst allerlei Malakologischen Bemerkungen : (nebst einer Tafel) - Brusina, Spiridion ([S. l.] : [s. n.], 1883)
O sitnom pužiću (neritodonta) na području Dalmacije i Slavonije; živi u slatkim vodama.
List [4: Predgovor] / S. Brusina.
P. o.: Jahrbuche der Deutschen Malakozoologischen Gesellschaft ; H. 1, 1884.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Puževi -- Dalmacija; Puževi -- Slavonija