[Istra, Trst, Primorje i grad Zadar 1768. - 1935.]. [Istra, Trst i Primorje 1848. - 1918.] : [Govori, objave, očitovanja, oglasi, okružnice, pozdravi, pozivi i proglasi] (Tip. del Lloyd austriaco: Tipografia del governo : Tip. Weis ; Tip. G. Stallecker Tipografia reg. gov. : Tip. fratelli Karletzky : Tisk. umjetn. zavod "Miriam" Tipografia di Giuseppe Tondelli : Tip. B. Appolonio, 1848)
Javne objave i dokumenti kojima se uređuju različita pitanja iz javnog, društvenog i političkog života za austrijske uprave u Istri i Primorju 1848. - 1918.