Prontuario alfabetico-ragionato di tutte le leggi e norme politico-amministrative valevoli pel Regno di Dalmazia : aggiuntavi la Legge comunale 30 luglio 1864 colle successive modificazioni - Nallini, Alessandro (S. Artale, 1871)
Popis abecedno poredanih zakona i pravila vezanih uz Dalmaciju i puni tekst izmjenjenog Općinskog zakona od 30. srpnja 1864.