[Istra, Trst, Primorje i grad Zadar 1768. - 1935.]. [Istra, Trst, Primorje i civilna Hrvatska 1814. - 1822.] : [Kružne zapovijedi, objave, odluke i okružnice] ([Gasparo Weis], 1814)
Službeni dokumenti austrijske uprave u Istri, Primorju i vojničkom dijelu Hrvatske 1814. - 1822. kojima se regulira javna uprava i rješavaju problemi svakodnevnog života (društvene, pravne, zdravstvene naravi itsl.)