Općina Končanica (Končanica : Općina Končanica, 2011)
Web stranice s aktualnostima iz Općine Končanica.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 3.6.2013.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Končanica; Končanica -- Vodiči