[Istra, Trst, Primorje i grad Zadar 1768. - 1935.]. [Istra 1798. - 1804.] : [Edikti, manifesti, okružnice i proglas]. ([S. l.] : [s. n.], 1798)
Službeni dokumenti privremene uprave u Istri od 1798. do 1805. kojima se regulira javna uprava i rješavaju problemi svakodnevnog života (društvene, zdravstvene naravi itsl.)
U datacijama na kraju dokumenata navođeni su gradovi Koper, Pula i Trst
Keywords: Istra -- Javna uprava -- Povijest